Lola je uživala!

"Za Igrivi svet sem izvedela od prijateljic, ko so mi na skupnih sprehodih zaupale, kako fino je na razvojni gibalnici in kaj vse počnejo. Prepričale so me in s partnerjem sva se odločila, da za začetek obiščemo individualno uro. Lola je bila takrat stara štiri mesece. Tadeja naju je najprej naučila, kako pravilno dvigovati in spuščati najino deklico, potem nama je pokazala položaj bude in druge prijeme ter naju za konec še enkrat podučila o pomembnosti pravilnega dvigovanja, spuščanja in pestovanja.

Lola je uživala, oči prav tako, jaz pa sem imela ves čas solze na očeh, saj so bili prizori nepozabno lepi. Od tistega trenutka dalje sem se začela zavedati, da so za zdrav psihofizični razvoj otroka pomembni pravilni pristopi in prijemi. In zato sem se odločila, da se z Lolo vpiševa na razvojno gibalnico.

Začeli sva v 'malem svetu', in ko je Lola po 14 dnevih bočno sedela, sva napredovali v 'srednji svet', dva meseca kasneje je Lola skobacala in odprl se ji je povsem nov svet. Torkova jutra so postala najina stalnica in vsakič znova sem se jih veselila.

Na razvojni gibalnici sem spoznala druge mamice in njihove otročičke in z nekaterimi smo se začeli videvati tudi izven Igrivega sveta. Tudi Lola je uživala, in če je bila še tako utrujena, ko sva se odpravili od doma, je na razvojni gibalnici za tisto uro oživela in veselo raziskovala in kramljala.

Vesela sem, da sem se odločila za razvojno gibalnico v Igrivem svetu, saj sem tako bolje spoznala svojega otroka, naučila sem se pravilnega 'handlinga' in še danes zadovoljno opazujem spremembe v razvoju, ki se dogajajo na vsakodnevni ravni."

Urška in Lola

Kategorija mnenj:

Pri našem delu nas podpirajo