Mnenja

"Meni je bilo super na klepetalnici, ker sem dobila veliko odgovorov na moje dileme. In to je tisto, kar mi je bilo pravzaprav najbolj všeč na predavanjih. Torej, da so bila jasna, konkretna in praktična. Resnično sem bolj suverena in odločna pri sami vzgoji." R.

"Klepetalnic sem se z velikim veseljem udelezevala. To sta bili "moji" dve urici na teden, vsak teden in prijetno druzenje ob cajcku (ki je bil pika na i) je bozalo moj um, duso in telo.
Vse kar me je zmotilo je to, da je cas vedno tako hitro minil. Prihajanje na Klepetalnico me je obogatilo z novo pridobljenim znanjem, z navdihom po se boljsem (so)bivanju in z osredotocanjem, opazovanjem, ozavescanjem predvsem sebe ter svojih dejanj, besed, vzorcev. Verjetno je slednje bilo se najvecje "razsvetljenje" zame. Na svoje dileme sem dobila odgovore in se kaksnega vec." L.

"Midva sva šla oba. Sedaj bolje razumeva, zakaj naju sin ne sliši in ne uboga, ko mu kaj naročiva. Trudila se bova povedati drugače."

Špela, Igor in Mark

"Končno mi je nekdo povedal, kam se lahko obrnem po pomoč, če mi bo šlo kaj narobe, ali če česa ne bom vedela v zvezi z dojenjem."

Jana in Stella

"Ko misliš, da gre edino tebi vse tako nerodno z otročkom, pa vidiš, da nisi sam. Res dober občutek!"

Maša in Pika

"Soseda mi je povedala za klepete, pa sem šla poskusit. Veliko zanimivega in uporabnega sem izvedela."

Tanja

"Tako je moja hčerkica spoznala svoje prve prijatelje. Zvedavo je opazovala druge dojenčke in ob koncu skupine, ko smo bili tudi starši že bolj povezani in smo se bolj poznali med seboj, sem imela občutek, da so se vezi spletle tudi med dojenčki. Zanimivo jih je bilo opazovati."

Tina in Sara

Pri našem delu nas podpirajo