Tadeja, hvala!

"Za pravilno in varno vožnjo z avtomobilom mora vsak posameznik opraviti vozniški izpit, za pravilno ravnanje z otrokom pa smo starši prepogosto prepuščeni samim sebi in naši iznajdljivosti iskanja nasvetov bodisi pri babicah, tetah, prijateljih bodisi v poplavi priročnikov različnih strokovnjakov. Ti nasveti, čeprav dobronamerni, meni niso razblinili dvomov glede ustreznega negovanja Tea in zato sva s partnerjem obiskala Tadejo v Igrivem svetu.

Naše prvo srečanje v obliki individualne ure je bilo, ko je Teo dopolnil tri mesece. Razlog izbora individualne obravnave je tičal (predvsem) v moji negotovosti glede udeležbe skupinske vadbe, saj sem se v prvih mesecih spoznavanja s Teom soočala z obvladovanjem neustaljenega ritma spanja in dojenja ter neutolažljivega joka v vozičku. In ob vsem tem naj bi hodila še na gibanico??? Nemogoče!!!

Ko se danes ozrem nazaj, se sama sebi smejim in ugotavljam, da so bile to zgolj minljive začetniške tegobe novopečene mamice. Individualna vadba me je obogatila s pravilnim rokovanjem Tea in s samozavestjo, ki se je posledično zrcalila tudi v Teovem gibalnem razvoju in napredku. Ko je Teo dopolnil šest mesecev, sva začela redno obiskovati skupinsko vadbo in prikazane vaje sva skušala vključiti v najin vsakdan.

Danes Teo zadovoljno obiskuje gibalnico v skupini med prvim in drugim letom starosti. Njegova sestrica Ela pa že v prvem mesecu starosti pridobiva podobne izkušnje. Tadeja, hvala!"

Ela, Teo, Urša in Tadej

Kategorija mnenj:

Pri našem delu nas podpirajo